Mauli S.p.A.

H Mauli S.p.A, «μαμά» εταιρία των  Birba και Trybeyond, ιδρύθηκε το 1964, ως κατασκευαστής βρεφικής και παιδικής μόδας. Μέσα από τη διαρκή έρευνα για την ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρία απέκτησε τη δυνατότητα να διευρύνει τις συλλογές της, στοχεύοντας στις ηλικίες από 0 έως 14 ετών.

Ρούχα για κάθε στιγμή της ημέρας: στο σχολείο, το παιχνίδι αλλά και τις πιο επίσημες εμφανίσεις!

Η Mauli S.p.A, διαθέτοντας εμπειρία μεγαλύτερη του μισού αιώνα, εξακολουθεί να μεγαλώνει μαζί με τους πελάτες της, αφοσιωμένη πάντα στη διασφάλιση των υψηλότερων προδιαγραφών. Για τη Mauli S.p.A, ο ικανοποιημένος πελάτης είναι η μεγαλύτερη απόδειξη εξαιρετικών υπηρεσιών!

Επιπλέον, εξαιτίας της μεγάλης προσοχής στις τιμές των προϊόντων της έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές βρεφικών και παιδικών ρούχων στην Ιταλία, με περισσότερα από 10 εκατομμύρια ρούχα σε πωλήσεις κάθε χρόνο.

Ο σχεδιασμός των ρούχων της Mauli S.p.A δεν αφορά αποκλειστικά το στυλ αλλά επιπλέον την άνεση και την ασφάλεια των παιδιών. Όλες της οι συλλογές σχεδιάζονται στην Ιταλία, ενώ χάρη στην εμπειρία και τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών της, αντιπροσωπεύει την Ιταλική υπεροχή  στον χώρο του παιδικού ρούχου!

Photo Gallery