ΔΥΟ ΝΕΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ BRANDS!

ΔΥΟ ΝΕΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ BRANDS!

Δυο νέα συναρπαστικά Brands έφτασαν στη Soriso!

H συλλογή Nath – σχεδιασμένη από την ομάδα της Tuc Tuc- χαρακτηρίζεται από πρωτότυπα σχέδια που συνδυάζουν ιδανικά την ποιότητα και τις προσιτές τιμές! Ένα σύγχρονο, φρέσκο brand, αυθεντικό και ευέλικτο που προσαρμόζεται στην καθημερινή ζωή των παιδιών από τα 3 έως τα 14 τους χρόνια! Ανακαλύψτε τη Nath μέσα στις σελίδες του site μας και δείτε όλες τις συναρπαστικές  νέες προτάσεις της παιδικής μόδας.
Το Small Dreamer είναι ένα νέο brand που μόλις έκανε την εμφάνισή του, πίσω από το οποίο κρύβεται και πάλι η έμπειρη ομάδα της Tuc Tuc. Μια πρωτοποριακή , trendy συλλογή newborn & baby , με μοντέρνες πινελιές που την κάνουν να ξεχωρίζει. Design, χρώματα & υφάσματα οικολογικά και αντιαλλεργικά υψηλής ποιότητας  με  προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Small Dreamer! Η πρώτη συλλογή – Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 είναι αληθινά υπέροχη και μπορείτε ήδη να τη δείτε στο site μας!
Δυο νέα brands που είμαστε σίγουροι πως – χάρη στην ευελιξία και το πρωτότυπο design τους – θα «αγκαλιάσει» κάθε νέα μαμά αλλά και πελάτες που αναζητούν ένα ξεχωριστο δώρο και ενθουσιάζονται με διαφοροποιημένες και νέες προτάσεις! 

Share This Post