Everything Must Change


Απλότητα, ουσία και επίγνωση είναι οι λέξεις κλειδιά της EMC, που μεταφράζονται σε άνετα ρούχα φτιαγμένα για να κρατήσουν χρόνια!

Τα ρούχα της EMC είναι σχεδιασμένα να χαρίσουν στα παιδιά έναν κόσμο όπως τον ονειρεύονται οι μαμάδες. Έναν κόσμο που δίνει αξία στα σωστά πράγματα και σκέπτεται το μέλλον, με προσανατολισμό στη βιωσιμότητα.

Τα πάντα πρέπει να αλλάξουν και τα πάντα πρέπει να παραμείνουν τα ίδια: από τη μια η έρευνα σε νέες φόρμες και σχέδια, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής. Από την άλλη φυσικά υλικά και η ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει την τέχνη του ραψίματος!

Η EMC είναι η πρόκληση της Ellepi – μιας ιταλικής εταιρίας που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 και ειδικεύεται στην παραγωγή όλων όσων έχουν να κάνουν με τον κόσμο των παιδιών και παίρνει μορφή μέσα από καθημερινού στυλ συλλογές για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες από 0 έως 16 ετών.

Μοντέρνα ρούχα με απλό στυλ, που παράγονται στην Ευρώπη με προσανατολισμό στη βιωσιμότητα. Η σειρά Atelier είναι αφιερωμένη σε ειδικές περιστάσεις: πολύτιμα υφάσματα και ειδικά ραμμένα τελειώματα για απαράμιλλη και κλασσική κομψότητα!

Photo Gallery