Ellepi  S.p.A.

Η ιστορία της Ellepi είναι η ιστορία του ιδρυτή της Luigi Palla – από τα αρχικά του οποίου πήρε και το όνομά της – όταν τη δεκαετία του 50 έγινε ένας από τους πρώτους στην παραγωγή παιδιών ρούχων στην Ιταλία.

Το brand γεννήθηκε το 1966 και από τότε το πάθος της εταιρείας έχει παραμείνει αμείωτο, χρόνο με το χρόνο, γεγονός που αποτυπώνεται σε κάθε ρούχο: από την έρευνα του στυλ, την επιλογή των υλικών, την παραγωγή  και τον διαρκή έλεγχο της ποιότητας ακόμα και στις μικρότερες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Mια ολοκληρωμένη ιταλική συλλογή για νεογέννητα 0-2 ετών σε φορμάκια, σετ, εσώρουχα, εσώρουχα και πυτζάμες μέχρι 10 ετών που βασίζεται στην 80ετή πείρα της εταιρείας και συνδυάζει ποιότητα, ασφάλεια και ευκολία, καθιστώντας τη συλλογή ” l’ intimo piu amato delle mamme”, την πιο αγαπημένη βρεφική συλλογή των μαμάδων!

Με licences για ήρωες της Disney, όπως Spiderman , Cars , Avengers, Frozen, και φυσικά όλους τους κλασικούς ήρωες, όπως ο Mickey Mouse και η παρέα του, ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!

Οι πωλήσεις της Ellepi ανέρχονται ετησίως σε περίπου 6 εκατομμύρια ρούχα σε περισσότερους από 500 πελάτες. Πέρα από τις κλασσικές εποχιακές collections, η Ellepi φροντίζει για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της – χαρακτηριστικό που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σημεία της εταιρείας χαρίζοντάς της επάξια την πρώτη θέση στην αγορά του intimo στην Ιταλία!

Photo Gallery